x

Judas Priest til Danmark – med Megadeth som opvarmning

Judas Priest til Danmark – med Megadeth som opvarmning

De engelske metalveteraner Judas Priest vender tilbage til Danmark og indtager Royal Arena 10. juni 2018. Med sig har de Megadeth som "special guests".

Judas Priest blev dannet tilbage i 1969 og betragtes som stilskabere inden for heavy metal. De albumdebuterede i 1974 og oplevede stigende succes op gennem 70'erne. Gruppen brød for alvor internationalt igennem med albummet British Steel fra 1980, og siden da har de haft et stort globalt publikum. I 2010 modtog de en Grammy for "bedst metal performance”, og deres hidtil seneste album, Redeemer of Souls fra 2014, fik en flot sjetteplads på den amerikanske hitliste. Til næste år udgiver de et nyt album og spiller koncerter verden over. Det kommende album har fået titlen Firepower. Forsanger Rob Halford udtaler:

"Det er stort. Dette er, hvad Priest lever for. Vi er et hårdtarbejdende metalband, som skaber metal mere end 40 år efter, at vi blev dannet, takket være vores fantastiske fans rundt i verden."

Opvarmning, eller rettere såkaldte special guests, er et andet metalband med mange år på bagen, nemlig amerikanske Megadeth, der blev dannet i 1983 af blandt andre Dave Mustaine, der kort forinden var blevet fyret som guitarist i Metallica. Gruppen med Mustaine i front er hyppige gæster i landet og gav senest en udsolgt koncert i Store Vega i sommer.

Billetsalget starter mandag 18. december kl. 10.00

Varm op med Judas Priest-klassikeren "Breaking the Law" fra albummet British Steel:

Se den flotte video til titelnummeret på Megadeths seneste album, Dystopia fra 2016:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA