x

Ny funky single fra Sivas hylder Michael Jackson, Daft Punk og Biggie


Sivas er tilbage med en ny single, "Sidste timer". En sang, der viser ham fra en noget mere funky side end hans sædvanlige, trap-påvirkede udtryk, om end hans karakteristiske, kraftigt AutoTunede rapstil er intakt.

Sivas er også klar med en stilfuld musikvideo, som du kan se ovenfor.

Om den nye sang udtaler Sivas:

”Sangen handler om, at der ikke er noget i livet, der varer for altid, men at vi skal prøve at få det bedste ud af det, mens vi er her. Jeg vil gerne bibeholde min tradition med at smide en single ud med en ny lyd i forhold til alt det, jeg har udgivet. Desuden er jeg vokset op med Michael Jackson og hele den lyd, han havde i gamle dage, Daft Punk som bragte lyden tilbage, på deres egen måde selvfølgelig, og Biggie (den afdøde rapper Notorious B.I.G., red), som ofte havde singler med en meget poppet lyd. Så i virkeligheden er det er en hyldest til den musikstil, jeg elskede, da jeg var yngre. Jeg prøver selvfølgelig altid at give det min egen twist, så det stadig får en nyere lyd i forhold til det gamle."

Sidste år udgav Sivas de to singler "Saucen" og "Vejen", der i skrivende stund har mere end 1,7 og 2,6 millioner streaminger på Spotify, og medvirkede på Gillas kæmpehit "Rica", som er streamet mere end 14,5 millioner afspilninger sammesteds. Det bliver spændende at se, om "Sidste timer" kan fortsætte den gode stime.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA