x

VIDEO: FOOL fortæller om arbejdsprocesser og den nye single


Sidder du også med snuden i skærmen 24/7, så har Fool en opfordring til dig. Sluk din telefon og skru op for livet.

Du har sandsynligvis nynnet med på deres store hit "Outkast". De er netop blevet annonceret til dette års Spot Festival, og har nu smidt singlen "Strapped" med tilhørende video. En catchy og bouncy tune, der rent musikalsk falder direkte ind i lyden anno 2018. Det er pop, r&b, hiphop blandet med kalypso-elementer, og det fungerer ret godt. Se videoen her:

Artiklen fortsætter under videoen

LÆS OGSÅ: Fool spiller for udsolgt Ideal Bar: "Vi er som et old-school rockband"

Sangen handler om, at vi allesammen bruger uendelig lang tid på at svæve rundt i cyberspace i stedet for at kigge hinanden i øjnene og rent faktisk interagere med hinanden på gammeldags manér. Et hæderligt og prisværdigt opråb i en tid, hvor vi rører vores smartphones mere end dem, vi elsker. Om sangen siger Fool:

– "Strapped" handler om følelsen, du får, når teknologien overtager hverdagen. Det kan være, når man sidder i toget på vej til arbejdet og det går op for én, at man har glemt sin telefon derhjemme. I det øjeblik bliver man lige pludselig opmærksom på, at alle menneskerne omkring én er fuldstændig låst til deres telefoner. Vi opfordrer folk til at komme ud og møde mennesker i den virkelige verden, i stedet for at spille videospil hjemme på sofaen. Folk nu til dags bliver nærmest fornærmede, hvis man afbryder dem i deres kvalitetstid med deres apparater.”

"Turn off your phone and turn up your life".

LÆS OGSÅ: Spot Festival offentliggør de første 16 navne

Adrian og Jabs aka Fool mødte hinanden første gang igennem en fælles ven, og et års tid efter startede det musikalske samarbejde. Vi kommer helt sikkert til at høre mere til dem i fremtiden. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA