x

Elton John annoncerer tre år lang afskedsturné

Elton John annoncerer tre år lang afskedsturné

Han går på pension, når han er færdig med de planlagte 300 shows i 2021.

Elton John har annonceret sin pension fra turnélivet. "Mine prioriteter er nu mine børn og min mand og min familie." Det har legenden netop udtalt i et livestream-interview med Anderson Cooper. Men før han trækker sig helt, vil have tage ud på en massiv tur, der tæller 300 koncerter. Koncertrækken starter i september 2018 i USA. Turnéen med titlen "Farewell Yellow Brick Road Tour" fortsætter verden over, også til Europa, og datoer her vil blive offentliggjort i de kommende måneder.

Se det nye interview med Elton John nedenfor:

Elton John måtte aflyse en række koncerter i foråret 2017 grundet en bakterieinfektion. Han udtaler dog, at han ikke har helbredsproblemer, og at han gennemførte 69 koncerter sidste år, herunder til Mølleparken i Sønderborg, hans hidtil seneste koncert i Danmark. Han siger også, at han regner med fortsat at skrive musik og "vil være kreativ, til jeg dør."

LÆS OGSÅ:  Tæven er tilbage – moderat mindeværdig mandagskoncert i Mindeparken (koncertanmeldelse fra Aarhus, 2016). 

Elton John startede med at turnere som solist tilbage i 1970 og har gennem tiden vundet fem Grammy Awards og solgt omkring 300 millioner plader. Han og partneren David Furnish har to sønner, Zachary og Elijah på henholdsvis syv og fem år.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA