x

Elton John offentliggør tid og sted for dansk afskedskoncert

Elton John offentliggør tid og sted for dansk afskedskoncert

Elton John offentliggjorde i aftes, at han går på pension som turnerende musiker – men først vil tage på en tre år lang afskedsturné og give i alt 300 koncerter. Nu annoncerer koncertarrangøren Live Nation tid og sted for den danske koncert.

Elton John vil give dansk afskedskoncert i Royal Arena lørdag den 18. maj 2019. Billetsalget begynder 31. august 2018, altså om mere end et halvt år.

Elton John har annonceret sin pension fra turnélivet. "Mine prioriteter er nu mine børn og min mand og min familie." Det udtalte legenden et livestream-interview med Anderson Cooper. Men før han trækker sig helt, vil have tage ud på en massiv tur, der tæller 300 koncerter. Verdensturnéen "Farewell Yellow Brick Road" begynder i USA 8. september 2018 og når til Europa i april 2019, Asien i november 2019, Australien i december 2019 og Sydamerika i marts 2019, før den returnerer til Europa og UK i slutningen af 2020 og afslutter i Nordamerika i 2021

Se det nye interview med Elton John nedenfor:

Elton John måtte aflyse en række koncerter i foråret 2017 grundet en bakterieinfektion. Han udtaler dog, at han ikke har helbredsproblemer, og at han gennemførte 69 koncerter sidste år, herunder til Mølleparken i Sønderborg, hans hidtil seneste koncert i Danmark. Han siger også, at han regner med fortsat at skrive musik og "vil være kreativ, til jeg dør."

LÆS OGSÅ:  Tæven er tilbage – moderat mindeværdig mandagskoncert i Mindeparken (koncertanmeldelse fra Aarhus, 2016). 

Elton John startede med at turnere som solist tilbage i 1970 og har gennem tiden vundet fem Grammy Awards og solgt omkring 300 millioner plader. Han og partneren David Furnish har to sønner, Zachary og Elijah på henholdsvis syv og fem år.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA