x

Lady Gaga aflyser Europaturné inklusive Danmark

Lady Gaga aflyser Europaturné inklusive Danmark

Koncertarrangøren Live Nation beklager at måtte meddele, at Lady Gaga-koncerten, der var planlagt i Royal Arena 17. februar er aflyst.

Touren oplyser:

"Desværre lider Lady Gaga af kraftige smerter, som har haft indflydelse på hendes evner til at optræde live. Som et resultat aflyser Live Nation og Lady Gaga de sidste 10 dage af Europa-delen af hendes Joanne World Tour. I aftes, med stærk støtte af sit lægelige team, tog Lady Gaga den hårde beslutning at stoppe turnéen øjeblikkeligt. Hun er ekstremt ked af det og meget trist over, at hun ikke kan optræde for sine europæiske fans, som har ventet så tålmodigt. Hun er under tilsyn af medicinske eksperter, som arbejder tæt sammen med hende, så hun kan fortsætte med at optræde for sine fans i de kommende år."

Billetter refunderes, hvor de er købt fra tirsdag 6. februar.

Koncerten skulle oprindeligt have været afholdt i oktober, men turnéen blev udskudt, også grundet fysiske smerter. Lady Gaga lider af kroniske muskel- og ledsmerter, også kendt som sygdommen fibromyalgi, som hun fortalte åbent om i dokumentarfilmen Five Foot Two fra 2017.

LÆS GSÅ: Five Foot Two: Et sårbart og stripped down-stykke med Gaga

I GAFFAs februarnummer, som netop er kommet på gaden, kan du læse et stort interview med Lady Gaga, hvor hun blandt andet taler om sin sygdom. Du kan også læse interviewet via dette link.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA