Nyhed

James Hetfield går til filmen

GAFFA.dk – alt om musik

Metallica-sangeren James Hetfield har sikret sig en rolle i den kommende film om seriemorderen Ted Bundy.

Det oplyser branchemagasinet Deadline, som også skriver, at dette er James Hetfields første filmrolle. I filmen, som har fået titlen Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile, skal han spille rollen som Utah-politimanden Bob Hayward. Hayward var den første politimand, som arresterede den notoriske amerikanske seriemorder Ted Bundy, der i 1989 blev henrettet efter at have tilstået 30 mord.

LÆS OGSÅ: Judas Priest-medlem kan ikke turnere længere


Zac Efron, kendt fra High School Musical-filmene og en række letbenede komedier som 17 Again, Neighbors og Baywatch, går i en ny retning som skuespiller, eftersom han skal spille rollen som Ted Bundy i den kommende film.

Ifølge Consequence Of Sound bliver filmen også en genforening mellem Hetfield og den Oscar-nominerede instruktør Joe Berlinger, som også instruerede dokumentarfilmen Some Kind of Monster om Metallica – og desuden har skrevet en bog om bandet.

Artiklen fortsætter under videoen.

Skuespillerne John Malkovich, Jim Parsons, Haley Joel Osment, Lily Collins, Kaya Scodelario og Jeffrey Donovan har også roller i den kommende film.


— Efter at have tilbragt hundredevis af timer bag scenen med James og resten af Metallica har jeg oplevet hans karisma og kraftfulde tilstedeværelse på nært hold. Det virkede oplagt, at han kunne bringe den samme styrke og magnetisme ind i en filmrolle, så da han sagde ja til at være med i filmen, blev jeg henrykt, har instruktøren udtalt i en pressemeddelelse.


Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile er under indspilning i disse dage.

Herhjemme kan vi opleve James Hetfield i sin vanlige rolle som Metallica-sanger, når gruppen giver koncert i en udsolgt Jyske Bank Boxen 27. marts.

ANNONCE