GAFFA-Prisen flytter livesending fra DR til Facebook

GAFFA-Prisen flytter livesending fra DR til Facebook

GAFFA-Prisen har siden en meget omtalt tv-debut i 2012 nydt godt af den opmærksomhed og prestige, som tv kan give et sådant arrangement. Nu går vi dog fremtiden i møde. 

Efter debuten på TV2 Zulu i 2012 har GAFFA-Prisen siden 2014 været sendt på DR3, men på torsdag står GAFFA 100 procent på egne ben, når det stort anlagte show i stedet transmitteres direkte via Facebook og YouTube. DR annoncerede i efteråret lukningen af DR3 som traditionel flow-tv-kanal, og den beslutning betyder, at der eksempelvis ikke blev plads til events som GAFFA-Prisen.

Torsdag den 22. februar klokken 20-22 flytter GAFFA-Prisen fra fortidens flow-tv til direkte transmission på Facebook og YouTube i fremtidens ånd. Det giver mulighed for, at vi kan nå alle musikinteresserede danskere derude – lige der, hvor de bruger mest tid. Dermed skaber vi en stærk og personlig oplevelse for dem, der følger med. Det er stadig et af Danmarks største produktionsselskaber, STV, der producerer showet, og det er ambitionen, at den nye model kan være medvirkende til at øge seertallene.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen – og de nominerede er...

Showet afholdes i koncerthuset Odeon i Odense foran et stort publikum bestående af fans, musikere, presse og musikbranche. Foruden spændingen omkring, hvilke artister der skal modtage prestigefyldte priser, optræder Mads Langer, Iris Gold, Lydmor, Baest, Marvelous Mosell, The Minds of 99 og engelske Yungblud live.

Vært bliver Christopher Læssøe, som med hjælp fra P6's Carsten Holm skal binde programmet sammen.

Der er stadig billetter til showet på Ticketmaster.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA