x

GAFFA-Prisen-nominerede Hugo Helmig er klar med debut-ep

GAFFA-Prisen-nominerede Hugo Helmig er klar med debut-ep

Den danske pop-komet er strøget til tops på hitlisterne i Tyskland, men inden han drager sydpå for at møde sine nye, tyske fans fortsætter den unge Helmig sin turné i Danmark til marts, hvor han også udgiver sin debut EP.

EP’en Promise udkommer den 9. marts, og udover de kendte singler ”Please Don’t Lie” og ”Eyes Wide Shut”, går Hugo Helmig og hans team efter at vise flere af hans musikalske facetter, der blandt andet er inspireret af The Weeknd og John Mayer. Helmig fortæller: ”Jeg glæder mig så meget til at få noget mere musik ud, så folk kan høre mere, inden de ser mig og bandet live”.

LÆS OGSÅ: Tivoli klar med programmet til upcoming-koncerterne Lillefredag

Den kun 19-årige popsanger har nydt stor succes herhjemme lige siden han udgav sin debutsingle ”Please Don’t Lie”, men også syd for grænsen er han blevet rasende populær. Her ligger singlen nemlig nr. 3 på den tyske radiohitliste. Den enorme tyske succes er kommet helt bag på Hugo Helmig, som fortæller: ”Jeg gik jo sådan set bare og håbede, at sangen ville gøre det muligt for mig at komme i gang herhjemme. Men det viser, at jeg ikke kun klarer mig på grund af mit efternavn. Dernede er det jo sangen, der skaber succes. Intet andet. Det er superfedt.”

LÆS OGSÅ: Se GAFFA-Prisen lige dér, hvor du er

Hugo Helmig er desuden nomineret til to GAFFA-priser for Årets Nye Danske Navn og Årets Danske Hit ("Please Don't Lie"). Priserne uddeles i aften den 22. februar i Odeon i Odense klokken 20-22. Du kan livestreame showet på GAFFAs sider på Facebook eller YouTube.

I marts fortsætter Hugo Helmigs danske turne, som tager ham rundt i det meste af landet og til maj tager turnéen ham også forbi en række udvalgte tyske byer.

Her kan du opleve Hugo Helmig:

01.03 Randers, Turbinen  

02.03 Skive, Skive Teater  

03.03 Grenå, Pavillonen  

08.03 Tølløse, Sejrgårdsskolen  

09.03 Rønne, Raschs Pakhuz  

10.03 Roskilde, Gimle  

15.03 Aalborg, Studenterhuset  

16.03 Kolding, Godset  

17.03 Vordingborg, Stars  

21.03 København, Lille Vega  

22.03 Århus, Train  

23.03 Silkeborg, Kedelhuset  

24.03 Esbjerg, Tobakken  

01.05 Hamborg, Nochtspeicher  

02.05 Köln, Artheater  

03.05 Berlin, Bi Nuu  

04.05 München, Strom

22.06 Kiel, Kieler Woche 

24.06 Duisburg, Traumzeit Festival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA