x

Guldimunds sidste single om at være forelsket

Guldimunds sidste single om at være forelsket

Asger Nordtorp Pedersen, der går under kunstnernavnet Guldimund, udgav sidste år debut-, opsamlings- og greatest hits-pladen Så Er Det Vel Bare Det ...? - Siden er han blevet far og har spillet bas i Blaue Blume, men nu er han igen klar med ny musik.

Singlen ”Til min mælkebætte” er ifølge Guldimunds eget udsagn hans sidste forelskelsessang. Den romantiske, syv minutter lange kærlighedshymne er henvendt til hans kæreste, der også spiller med i musikvideoen, som du kan se i bunden af artiklen.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen nominerede Hugo Helmig er klar med debut EP

Guldimund fortæller selv om den nye single: ”Ser er det vel bare det…? var et dannelsesalbum, der foruden at berøre de følelser, der fylder i hovedet på en ung singlefyr med store ambitioner, også handlede om længslen efter at finde en at dele livet med. Nu har jeg fundet hende, så ’Til min mælkebøtte’ handler ikke bare om begær eller en uskyldig sommerflirt. Det er en kærlighedssang til hende, der nu er mor til mit barn.”

Debutalbummet fik i sin tid fire stjerner af GAFFAs anmelder Jens Dræby med ordene: ”Asger Nordtop Pedersen har i stor stil overhalet Bo Madsen i disciplinen barndommelig drømmemusik og man kan kun håbe på at Guldimunds rejser bliver mere målrettede mens den barnlige fantasi fortsat giver vind i sejlet.”

Læs hele anmeldelsen her.

Måske har Guldimund lagt noget af barndommen fra sig, nu hvor han selv er blevet far, men drømmemusikken består stadig i den nye single. Bedøm selv og lyt til ”Til min mælkebøtte” herunder.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA