x

Dansk pophåb kritiserer det perfekte liv på Instagram

Dansk pophåb kritiserer det perfekte liv på Instagram

En ny dansk poptrio har set dagens lys. Pastell er navnet, og i dag har de udgivet deres første single i form af "Perfect Girl". 

Barndomsvennerne fra Sydsjælland har siden 12-årsalderen skrevet og spillet musik sammen, og Oskar, Malthe og Markus bevæger sig i et landskab af poppet elektronisk musik, der stilistisk trækker på navne som Scarlett Pleasure og Ultramarin. I den tilhørende video er det da også ganske passende de bløde 80'er-pastel-farver, der dominerer billedet, alt imens de cruiser rundt omkring Tivoli plus det løse. 

I pressemeddelelsen skriver bandet om singlen "Perfect Girl": 

”Perfect Girl er en af de første sange, vi skrev til Pastell. Derfor betyder sangen meget for os, og det er naturligt, at den er blevet vores debutsingle. ’Perfect Girl’ handler om det overfladiske liv på Instagram. At man godt kan se den her falske facade, som vi alle bevidst eller ubevidst bidrager til. Vi erkender, at vi da også indimellem springer i med begge ben, når vi ser den ”perfekte pige”, men inderst inde ved vi, at hun sandsynligvis ikke er perfekt”.

Så ingen er perfekte, alle er originale, må være det væsentlige budskab at uddrage af drengenes ilddåb. Men lidt forfængelighed skader vel sådan set ikke, hvis vi nu skal dømme ud fra Oskars egen unikke hårpragt. 

Uanset hvad har vi at gøre med drenge, som ønsker at skabe enrgi og eufori på et dansegulv:

"I vores musikalske opvækst har vi spillet sammen og hver for sig, og vi har beskæftiget os med musikken på vidt forskellige måder. Når vi blander vores individualitet og kompetencer, har vi fundet ud af, at vi kan skabe noget nyt og friskt. Vi vil gerne lave musik, som kan rykke folk på dansegulvet og få dem til at synge med. Det er essensen af Pastell!” 

Vejen er lagt mod nye toner på de danske radiostationer. 

Lyt til den nye single "Perfect Girl" her.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA