x

Se emotionelle optrædener fra stjerner til "March for Our Lives"-demonstration

Se emotionelle optrædener fra stjerner til "March for Our Lives"-demonstration

“March For Our Lives”: Lørdag den 24. marts gik store dele af USAs befolkning på gaden i protest over landets våbenlove og i håbet om en længe ønsket reform af samme.

I Washington DC kunne flere kunstnere bakke op om projektet ved en fælles optræden: Miley Cyrus optrådte med sangen “The Climb”, og Ariana Grande med “Be Alright”. Grande har blandt andet gjort sig bemærket med sin velgørenhedskoncert efter terrorangrebet i Manchester sidste år, hvor Cyrus også var at finde.

Specielt Cyrus har været aktiv på og udnyttet de sociale medier til at dele sin og sin families deltagelse, og ikke mindst opfordre andre til samme. Kunstnerne Common, Andra Day, Vic Mensa, Lin-Manuel Miranda, Ben Platt og Jennifer Hudson var også at finde på scenen i løbet af dagen, hvor de optrådte eller holdt taler.

 

Never Again! Gonna post pics from DC on my tumblr !

Et opslag delt af Miley Cyrus (@mileycyrus) den


Demi Lovato optrådte også med sin emotionelle sang "Skyscraper", og Lovato har da også været ude med riven over for musikere, der ikke tør stå frem for, hvad de står for politisk. Noget hun ikke selv holder sig tilbage fra, men er tydelig omkring på de sociale medier. Hun er blandt andet også en støttende figur for flere foretagender inden for mental sunhed.

Bevægelsen "March for Our Lives" er startet af overlevere fra skoleskyderiet i Parkland, Florida den 14. februar, hvor 17 blev dræbt, og protester fandt sted over 800 steder i landet, melder Pitchfork. Også kendte musikere som Lady Gaga, Hayley Williams fra Paramore og Paul McCartney var med til protesten, selvom de ikke optrådte.

 

We say #BeKind and Channel Kindness! #Marchforourlives #march4ourlives @chnlkindness

Et opslag delt af Lady Gaga (@ladygaga) den


McCartney delte sine følelser omkring de nødvendige reformer omkring våbenlovgivningen med befolkningen i New York, også for at vise respekt overfor afdøde Beatles-medlem og bedste vennen John Lennon, der blev skudt.

R.E.M.’s Michael Stipe har også delt et klip fra hans første soloprojekt der hedder “Future, If Future”, der støtter våbenreform-bevægelsen. Du kan se flere af optrædenerne fra Washington D.C. her:

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA