x

Nye sex-anklager mod R. Kelly

Nye sex-anklager mod R. Kelly

Ny information underbygger tidligere anklager mod artisten.

Efter publiceringen af sidste års Buzzfeed-artikel, som beskrev en sex-kult drevet af R. Kelly, har der været relativt stille fra r&b-sangeren. Han har dog været nødt til at aflyse flere koncerter på grund af beskyldningerne.

Takket være udgivelsen af en ny dokumentarfilm ved navn Sex, Girls & Videotapes er søgelyset nu tilbage på artisten. I dokumentaren står en af R. Kellys tidligere kærester, Kitti Jones, frem og taler ud om et forhold præget af tvang og misbrug.

Gennem deres to år lange forhold havde Jones en række oplevelser, hun beskriver som meget ubehagelige. Hun skal have mødt piger ned til 14-årsalderen, som R. Kelly angiveligt skal have refereret til som sine kæledyr.

Hun skal selv også være blevet tvunget til at tage del i gruppesex i det, hun beskriver som R. Kellys "sex-hule".

Artiklen fortsætter under videoen.

Hun tegner et billede af en R. Kelly, som går metodisk til værks og manipulerer og kontrollerer unge piger, sådan at han får kontrol over ethvert aspekt af deres liv.

– Jeg så, at hun havde det samme på som mig, sagde de samme ting som mig, og at hendes adfærd lignede min. Da gik det op for mig, at han havde opdraget mig til at blive et af sine kæledyr. Han kalder dem sine kæledyr, fortæller Jones i dokumentaren.

Det er endnu uvist, om udsagnene i dokumentaren vil føre til en officiel anklage, men det ville i så fald ikke være første gang. Helt siden det blev kendt, at R. Kelly giftede sig med den 15 år gamle Tiffany Hawkings i 1996, er der kommet anklager og retssager om seksuelt afvigende opførsel fra superstjernen. En af retssagerne har resulteret i et forlig med offeret, mens Kelly er blevet frikendt i andre sager, eller sagerne er blevet droppet grundet mangel på beviser.

R. Kelly nægter alle beskyldninger.

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA