x

Blaue Blume aflyser alle planlagte koncerter

Blaue Blume aflyser alle planlagte koncerter

Den triste nyhed tikkede ind på gruppen Facebookside i går ved middagstid. 

Der er sikkert mange, der havde glædet sig til at opleve Blaue Blumes storladne og bombastiske musik live hen over sommeren – med en iskold fadøl i hånden. Det havde vi i hvert fald. Imidlertid skrev forsanger Jonas Schmidt et meget ærligt opslag på Blaue Blumes Facebookside i går. Her er han totalt ærlig omkring, at han, efter indspilningen af gruppens kommende album, blev ramt af dyb depression og stress. 

Alligevel tonsede frontmanden videre og ignorede kroppens signaler. Med egen ord beskriver han: "Af frygt for at skuffe, ikke mindst mig selv, ignorererede jeg de her symptomer på stress og fortsatte stædigt, indtil min krop gav efter og bogstaveligt talt faldt sammen."

Heldigvis fortæller han også, at han langsomt er ved at få sit liv tilbage, hvilket er den allerbedste nyhed, og det glæder vi os over. Intet job og ingen karriere er værd at blive syg af. Det betyder dog, at Blaue Blumes planlagte forårs- og sommerkoncerter er blevet aflyst, så Jonas Schmidt kan bruge de lyse timer på rekreere sig. 

Her på GAFFA ser vi frem til bandets genkomst, deres nye udgivelse og koncerterne. Vi ønsker Jonas Schmidt god bedring og hylder ham for at være så ærlig omkring sin psykiske tilstand. Selvom stress og depression er lige så reelt som et brækket ben, så er der stadig mange, der holder det skjult. Også i musikmiljøet, hvor følelserne ellers ofte sidder længere ude på tøjet end i andre brancher. 

Læs hele Jonas' opslag her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA