x

Upcoming Nicklas Sahl leverer smuk, akustisk video


Han er kun 21 år gammel og har et talent, der stråler igennem på den nye akustiske video til debutsinglen “HERO”, der udkom den 6. april.

Videoen til den nye single er filmet i ét take, hvor Sahl står ene mand med sin guitar i en hal. Det er råt, flot og godt. Tankerne kan måske lede hen mod Mads Langer eller Sebastian Lind møder The Tallest Man On Earth. 

Nicklas Sahl har haft musikken på hjerte, siden han var helt lille, og allerede som 13-årig begyndte han at optræde live samt at skrive og spille med forskellige kunstnere. Startskuddet til solokarrieren sker efter to års samarbejde med producer Birk Storm.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman fortsætter i X Factor – på TV 2

Om sangen fortæller Sahl: “Det er et nummer om ikke at føle sig tilstrækkelig og derfor prøve at gøre alt for at fremstå som den helt, man så brændende ønsker at være, men aldrig bliver.”

“Jeg husker især følelsen fra de gange, min far var med mig til mine fodboldkampe. Jeg var så opsat på at blive dagens helt på banen og imponere ham, men det endte som regel med, at jeg blev alt for ivrig og spillede vildt dårligt.”

Nok er han ikke en supermand, men talentet hos den unge musiker fornægter sig ikke. Er din interesse vakt, kan du glæde dig, for Sahl har allerede flere sange klar, og der er også en ep på trapperne. Han spiller desuden på dette års Smukfest, hvor han står på scenen fredag den 10. august. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA