x

Grøn 2018 afslører nyt makkerpar

Grøn 2018 afslører nyt makkerpar

Cisilia og Joey Moe skal stå side om side på Grøn 2018 til sommer - og lover ny fælles musik.

Grøn har flere gange været åbne overfor, at danske artister teamer op og optræder i nye konstellationer - og i år er ingen undtagelse. Til sommer vil du nemlig få muligheden for at opleve Cisilia og Joey Moe sammen på scenen.

Udover deres egne sange - som Joey Moes “Million”, “Smukkest På En Søndag” og “Hvis Det Ik’ Skal Være Os” samt Cisilias “Luftballon”, “Vi To Datid Nu” og “Samurai”- lover makkerparret også, at deres optræden på Grøn kommer til at indeholde splinternyt fælles musik.

Om samarbejdet siger Joey Moe

- Vi kommer begge to fra Amager, fra den samme blok endda, så det føles på en eller anden måde helt naturligt at stå på scenen sammen. Det kommer man til at kunne mærke fra starten af. Det bliver en fest, men der kommer også til at være numre, hvor vi åbner vores hjerter og synger vores historier ud.

LÆS OGSÅ: Regeringen vil støtte nye talenter med internationalt potentiale

Grøn lægger for første gang nogensinde ud med en koncert på Tiøren ved Amager Strandpark, hvor de to artiser begge er opvokset. Cisilia og Joey Moe bliver ligeledes de første, der skal spille og får derfor lov til at åbne årets Grøn-kavalkade på hjemmebane.

- Jeg synes, det er virkelig fedt, at man kan få lov at åbne op på sin egen hjemmebane, at få lov at gøre det i sit eget hood. Vi glæder os helt vildt! Det bliver rigtigt fedt at lave et kæmpe show sammen med Joey - vi bringer blokken til Grøn, fortæller Cisilia og tilføjer:

- Det er så fedt at komme rundt forskellige steder i landet med Grøn og mærke folks modtagelse. Man kan ikke undgå at blive 100%inspireret af publikums glæde - det er sådan en fed følelse.

Udover Cisilia og Joey Moe er Lukas Graham, D-A-D og Phlake også på plakaten til dette års Grøn.

Se hele turnéplanen nedenfor:

19/7 – Amager

20/7 – Kolding

21/7 – Aarhus

22/7 – Aalborg

26/7 – Esbjerg

27/7 – Odense

28/7 – Næstved

29/7 – Valby


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA