Nyhed

Avicii arbejdede på nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

"Hans bedste musik i flere år"

Avicii arbejdede ifølge en pladeselskabsdirektør på et nyt album, som var "hans bedste musik i flere år", skriver Variety.

To dage inden Avicii blev fundet død, mødte han pladeselskabsdirektøren Neil Jacobson fra Geffen Records. De to talte om EDM-stjernens kommende album. 


"Vi arbejdede på det, og det var ærlig talt hans bedste musik i flere år," siger Jacobson til Variety.

Jacobson fortsætter med at fortælle om, hvor inspireret og tændt Avicii var før sin død, og at folkene omkring ham var tvunget til at trække ham ud af studiet, så han kunne få noget hvile, eftersom han kunne arbejde 16 timer i træk.

Jacobson siger videre, at han ikke ved, hvad der skal ske med Aviciis uudgivne musik, og at han vil diskutere det med Aviciis pårørende, når tidspunktet er passende.


"Han festede ikke"

Avicii blev fundet død på et hotelværelse i Oman fredag den 20. april, 28 år gammel. Dødsårsagen er ikke offentliggjort. Jacobson bliver i interviewet med Variety spurgt om Aviciis helbredsproblemer, som Avicii selv talte om i dokumentaren True Stories fra 2017, og om Jacobson tror, Avicii havde et misbrugsproblem.

"Det ved jeg ikke. Jeg vil sige, at hvis alle disse rygter virkelig var sande, tror jeg, jeg ville have set det. Og i al den tid, jeg har været omkring ham, har jeg aldrig set noget. Han festede ikke. Han ville gå på en klub for at lytte til dj'en."


I et langt interview med The Hollywood Reporter i 2016 sagde den svenske artist, at han var tvunget til at stoppe med at turnere på grund af sit helbred. Blandt andet havde han lidt af betændelse i bugspytkirtlen, delvis grundet overdrevet alkoholindtag, ligesom han havde fået fjernet sin galdeblære og blindtarm.

ANNONCE