x

Years & Years udgiver nyt album

Years & Years udgiver nyt album

Gruppen udgiver sit andet album kaldet Palo Santo den 6. juli 2018.

Years & Years storhitter i øjeblikket med nummeret “Sanctify”, der blev udgivet i starten af marts. Sangen handler om den rejse, det er at springe ud som homoseksuel, og venskaber, der måske ikke kun er venskaber alligevel.

Elektropoptrioen kunne i dag offentliggøre datoen for albummets udgivelse og har på Twitter over de sidste par dage delt flere detaljer for albummet. Det startede med små teasers og ledetråde, der løbende blev offentliggjort for gruppens følgere.


Der er også en kortfilm på vej med Dame Judi Dench, der tager konceptet fra musikvideo til "Sanctify" videre. Filmen tager gruppen til en fremmed planet, hvor de er nogle af de sidste mennesker i et bizart univers. Olly skal optræde for “The Showman” i et android-samfund, og det bliver alt sammen et kæmpe show. Traileren kan du se lige her:Gense videoen til "Sanctify" her:Years & Years landede på det internationale musikmarked med singlen "King" tilbage i 2015. Den britiske trio består af Olly Alexander, Mikey Goldsworthy og Emre Türkmen. Specielt forsangeren Ollys Alexanders åbenhed omkring at være homoseksuel har skabt en særligt stor forbindelse til deres fans.

Tracklisten på albummet kommer til at se ud som følger:
1. Sanctify
2. Hallelujah
3. All For You
4. Karma
5. Hypnotised
6. Rendezvous
7. If You’re Over Me
8. Preacher
9. Lucky Escape
10. Palo Santo
11. Here (interlude)
12. Howl (Bonus Track)
13. Don’t Panic (Bonus Track)
14. Up In Flames (Bonus Track)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA