Nyhed

Er Guns N’ Roses klar med "Appetite for Destruction"-genforening?

GAFFA.dk – Alt om musik

Noget kunne tyde på, at der er noget stort under opsejling i Guns N' Roses-lejren.

Adskillige Guns N' Roses-fans har spærret øjenene ekstra godt op. Op mod noget, der kan gå hen og blive en stor offentliggørelse vedrørende deres klassiske album Appetite For Destruction.

Store plakater er blevet set i London og viser alle fem medlemmerne fra den klassiske "Appetite"-serie fra 1987. Og som om ikke det var nok, så indeholder hjemmesiden GNR.FM links til bandets sociale netværk sammen med meddelelsen 'DESTRUCTION IS COMING'.


Det klassiske Appetite for Destruction-album indeholder megahits som "Welcome to the Jungle", "It's So Easy", "Paradise City" samt "Sweet Child O'Mine". Debutalbummet fylder 31 år den 21. juli.

LÆS OGSÅ: Den utrolige turné, som aldrig blev til noget

Fans spekulerer således på, om der kunne være en genforening på vej med Steven Adler (trommer, percussion, backing-vokal 1985-1990) og Izzy Stradlin (guitar, vokal, percucssion 1985-1991), eller om det drejer sig om en genudgivelse af albummet. Svaret forventes at blive offentliggjort senere i denne uge, og vi følger naturligvis nøje med i bandets udmeldinger.

Guns N' Roses kan opleves med de tre originale medlemmer Axl Rose, Slash og Duff McKagan den 6. juni, når bandet gæster Dyreskuepladssen i Odense.


Se musikvideoen til "Paradise City" her:

ANNONCE