x

PREMIERE: Verdens sidste idé er et flyvende barn


Den aarhusianske syvmandsgruppe Verdens Sidste Idé, som vi tidligere har anbefalet dig at holde øje med, er klar med en ny, fin musikvideo.

En eftertænksom og poetisk far, en kæmpe ørn, et nysgerrigt englebarn, en død høne og naturen. Det er ingredienserne i den nye video fra Verdens Sidste Idé og dermed også opfølgeren til førstesinglen "Hey Præst", der kom tidligere på året. Det er bonderøven møder musikken, og det fungerer ret godt.

Den selvbetitlede andensingle "Verdens sidste idé" er mere upbeat end den noget melankolske, finurlige og modige førstesingle, der bragte os ind i et univers af savn og undren. Det nye track har en vindende fremdrift og en flot produktion. Det er organisk og originalt og minder ikke om meget, fra den danske musikscene lige nu. 

Den dansksprogede musik klarer sig godt i disse år. Navne som The Minds of 99, Peter Sommer og Benal er alle eksempler på acts, der formår at udfolde det danske sprog på fineste vis. Et sted imellem disse artister finder vi Verdens Sidste Idé

LÆS OGSÅ: Fire favoritter fra vækstlaget


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA