Nyhed

Nye udgivelser, vi glæder os til...

GAFFA.dk - Alt om musik

Udgivelsesstrømmen er konstant og vi fremhæver her fem albums vi glæder os til at høre.

CHVRCHES

Titel: Love is Dead


På deres tredje udspil er den skotske synth-trio ude på nyt territorium. Væk er indie-etik, og ind i studiet er trådt producer Greg Kurstin (Adele, Beck, Sia med flere), og der er arbejdet sammen med Dave Stewart fra Eurythmics  og Matt Berninger fra The National. Bandet beskriver albummet som deres mest poppede til dato. Derudover deler albummet titel med Brett Andersons første solonummer.

Udgivelse: 25. maj

JONATHAN DAVIS


Titel: Black Labyrinth

Han har tidligere udsendt to live-album i eget navn, men dette er det reelle solodebutalbum fra Korn-frontmand Jonathan Davis. Indspillet over en 10-årig periode af den i dag 47-årige Davis vil albummet byde på et bredt spekter af sange. Førstesinglen, ”What If”, var tidligere på året at finde på soundtracket til musik-thrilleren American Satan.

Udgivelse: 25. maj


SNOW PATROL

Titel: Wildness

Gary Lightbodys succesfulde nordirske stadion-indierockband var lige så stille gledet ud i glemslen, siden Fallen Empires udkom i 2011. Nu er bandet tilbage, og frontmanden har talt ærligt ud om sin kamp mod depression, alkoholmisbrug og skriveblokade, der har ligget til grund for den lange pause fra musikken.


Udgivelse: 25. maj

ROGER DALTREY

Titel: As Long As I Have You


Ind imellem arbejdet og turnéer med The Who har Roger Daltrey også haft tid til at indspille et niende album i eget navn. The Who-kollegaen Pete Townshend leverer guitar på syv af albummets numre, og det byder ud over en række originale kompositioner også på et par covers, blandt andet af Nick Cave og Stevie Wonder.

Udgivelse: 1. juni

LILY ALLEN


Titel: No Shame

Efter udsendelsen af Sheezus i 2014 endte engelske Lily Allen i en identitetskrise, hvor hun ikke kunne relatere til sin egen musik og følte sig kontrolleret af pladeselskaber og musikbranche. Nu er Allen tilbage, med Fryars og Mark Ronson i ryggen. Af andre bidragsydere til albummet finder man medlemmer af Keane, Vampire Weekend og Sam Duckworth fra Get Cape. Wear Cape. Fly.

Udgivelse: 8. juni


ANNONCE