Node er klar med ny single og video fra Colombia


Node er i dag klar med sin nye single, "Mariah", der synges på spansk og engelsk, en sang med en historie om et opgør mellem fortidens fejltagelser og fremtidens muligheder.

Nodes album Cambiarme har netop opnået guld to måneder efter udgivelsen. Nu er Node klar til at vise nye sider af sig selv, idet han har skiftet de danske ord ud med spanske og engelske. Den markante instruktør Ryan Snyder, der blandt andet har samarbejdet med Future, Rick Ross og Macklemore, har instrueret musikvideoen, som du kan se ovenfor.

Ved første gennemspilning lyder det måske for nogle som en klassisk kærlighedshistorie, men hvis man går lidt dybere ind i sangen, forstår man, at historien er mere kompleks, end hvad overfladen viser. For at kærligheden kan blomstre, må man tage chancer, her ved at stikke af fra hverdagen og flygte fra fortidens dæmoner. Hele historien udfolder sig i gaderne og afkrogene af Medellín i Colombia.

LÆS OGSÅ: Noget om Node

"Jeg blev nødt til at tage til Medellín i Colombia for at lave videoen til "Mariah". Det er en sang om en colombiansk kvinde, der er fanget i fortidens fejltagelser, så den skulle reflektere de omgivelser og den hverdag, man står overfor i favelaen. Det er en sang, jeg skrev for mange år siden. Det er en af mine vigtigste sange, for den bliver ved med at komme tilbage til mig, og jeg har bare ventet på det rigtige tidspunkt til at udgive den. Nu er tiden inde til at fortælle historien," udtaler Node.

Til efteråret giver han én koncert, når han optræder i Store Vega den 26. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA