Nyhed

RECession Festival klar med dato og første navne

GAFFA.dk – Alt om musik

Den aarhusianske festival RECession er klar datoerne samt de tre første navne til årets festival.

Der er fokus på de alternative genrer, når amerikanske Moaning (billedet), lokale Mono Mono og Blood Child fra Thy indtager RECession, der vil foregå den 24. og 25. august på Radar i Aarhus.

Moaning (USA)


RECession kan præsentere den L.A.-baserede post-punktrio Moaning. Bandet, der for nylig har udgivet deres selvbetitlede debutalbum på det legendariske Sub Pop Records (Beach House, Father John Misty, Nirvana med flere), består af Sean Solomon, Pascal Stevenson og Andrew MacKelvie. Debutalbummet er inspireret af medlemmernes oplevelser med kærlighed og nød, hvilket skaber en lyd, der ifølge RECession er unik, mørk og oprigtig.

Moaning går fra sentimentale til katastrofale tekster pakket ind i dronende dansable sange med referencer til New Order, Broadcast og Slowdive. Moaning er et band på vej frem og har for nylig delt scene med blandt andet Metz, Preoccupations og The Jesus and Mary Chain.

Artiklen fortsætter under videoen.

Blood Child


Blood Child er nogle unge Thy-drenge, der bevæger sig indenfor intens, højtempo-præget og absolut punket rock. Bandets lyd er inspireret af slut-70’ernes punkscene samt 90’ernes alternative rockscene. Blood Child er et af de seneste bands fra Thy Music Collective og arbejder på nuværende tidspunkt på deres debut-udgivelse, som de vil give en forsmag på til koncerten.


LÆS OGSÅ: Eminems manager svarer på kritik for brug af skudlyde ved koncert

Mono Mono

Duoen Mono Mono består af Karoline Elsig og Jakob Franck. Karolines stemme sammenlignes med Björk, og når hun spiller på saxofon sammen med Jakobs beats, opstår et særegent lydunivers. Mono Mono sender publikum til et drømmeunivers med et dynamisk lydbillede dekoreret med elektroniske lyde, beroligende vokaler og hypnotiske saxofoner.


Bandet udgav 8. juni ep’en Natural, og de første to singler "Rumors" og "Feel" er blevet taget godt imod. Det internationale musik-magasin JaJaJa Music har i år sat dem på deres "Top 5" over danske lovende artister i 2018.

ANNONCE