Rudimental og Major Lazer i nyt single-samarbejde

Rudimental og Major Lazer i nyt single-samarbejde

Prisbelønnede britiske Rudimental er gået sammen med de globale dancehall masterminds Major Lazer i nyt samarbejde på singlen ‘Let Me Live' ft. Anne-Marie og Mr. Eazi, som har release i dag.

‘Let Me Live’ vil være at finde på gruppens tredje studiealbum ’Toast To Our Differences’ (ude den 7. September) - og markerer et af de hotteste samarbejder i år samt har alle ingredienserne til at blive en global succes. 

Singlen er en kombination af new-school pop-sensationen Anne-Marie, som for tiden leder som en af årets største britiske debutanter, sammenflettet med afro-beatstjernen Mr. Eazi’s fejlfrie tone og bløde vokal - konkluderer de sammen et sonisk mesterværk. 

Derudover indeholder “Let Me Live” vokal fra Ladysmith Black Mambazo en sydafrikansk mandlig kor-gruppe.

Lyt til singlen her!

Rudimental kæmpede for alvor deres navn ind på den britiske Pop-scene og i resten af verden, da de i februar udgav deres multi-platin sælgende single ’These Days’ - som gik #1 i UK.

‘These Days’ ft. Jess Glynne, Macklemore og Dan Caplen, viste sig at være et globalt hit, som har solgt over 2,6 millioner eksemplarer verden over og har opnået platinstatus i UK, Australien og Canada og ikke mindst DK, mens den endvidere har over 300 millioner streams til dato. Deres sommer udgivelse 2017, 'Sun Comes Up' ft. James Arthur, er siden gået platin i Storbritannien og har solgt over 1,2 millioner eksemplarer verden over, mens sangen tilbragte hele 8 uger i Top 10 på den officielle UK chart, toppede som #6 og har opnået over 150 millioner streams! 

gallery_large

Sammenlagt med 2x #1 albums og 3x #1 under deres bælter, har Rudimental solgt over 20 millioner singler og over 2 millioner albums - det må siges at være ekstraordinære tal for et band, der konsekvent har støbt nye og opfindsomme lyde og skubbet grænserne for konventionel popmusik.

Denne sommer planlægger bandet at gøre et ophold ugentligt på “Ibiza Rocks” hvor de vil blive gæstet sommeren over af navne som Anne-Marie, J Hus, David Rodigan, Raye, Not3s, Octavian, James Arthur, MIST og mange flere. 

Rudimental vil afslutte 2018 med deres største britiske turné til dato, spille shows i Glasgow, Nottingham, Leeds, Newcastle, Sheffield, Birmingham, Manchester, Bournemouth, med to finale shows i Londons prestigefyldte Alexandra Palace.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA