x

Eminem svarer igen på kritik for brug af skudlyde

Eminem svarer igen på kritik for brug af skudlyde

Eminem var i sidste uge i modvind, da han fik kritik på baggrund af brug af noget, der lød som skudlyde under en række koncerter. 

Flere publikum er blevet chokeret under Eminems festivalkoncerter den seneste tid, da han under nummeret "Kill You" har brugt noget, der lyder som skudlyde. Flere publikum er blevet skræmte, da de forveksler lydene med rigtige skud. Den hårde kritik fra publikum er formentlig baseret på frygt oven på masseskyderiet under en koncert i Las Vegas 1. oktober sidste år samt terrorangrebet på Bataclan i Paris i 2015. Eminiems manager Paul Rosenberg var hurtigt ude at afvise kritikken ved at sige, at det ikke er skudlyde, som Eminem bruger under sine koncerter, men en pyroteknisk effekt, som skaber et højt brag, som han har brugt i sine koncerter i mere end 10 år. 

Under weekendens Firefly Festival i Dover, USA stod det klart, at dette ikke er noget, som Eminem vil ændre på, og at lydene fortsat vil være en del af de kommende koncerter, skriver Consequence Of Sound.

På en storskærm stod der med stor skrift: "Hvis du har let ved at blive skræmt af høje lyde eller eksplicitte sangtekster, burde du ikke være her" med Eminem som afsender. 

LÆS OGSÅ: Eminems manager svarer på kritik for brug af skudlyde ved koncert

Eminem gæster Roskilde Festival onsdag den 4. juli, hvor han med stor sandsynlighed vil spille nummeret "Kill You" – med de høje brag. 

Se herunder billedet af Eminems udtalelse:

 

Firefly.

Et opslag delt af Paul Rosenberg (@rosenberg) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA