Nyhed

Peter Peter og René Dif indspiller sang [NOT!]

Usædvanligt samarbejde til kommende soundtrack

Man skal høre meget, før ørerne falder af, og næsen begynder at klø, men Peter Peter er i studiet med ingen ringere end René Dif. Den tidligere Sort Sol-guitarist er i gang med at lave musikken til Nicolas Winding Refns tredje film. Denne nye film er den tredje i trilogien, der indtil videre har talt "Pusher" fra 1996 og "Bleeder" fra 1999, og som alle har haft Peter Peter som hovedmand bag soundtrackene.

Peter Peter alias Peter Schneidermann, eller Peter Peter Peter ifølge De Skrigende Halse, har kontaktet mesteren af vrøvlerap til et samarbejde på et enkelt nummer til den endnu ubetitlede film. Peter Peter arbejdede for øvrigt sammen med en anden af rockpressen lidet respekteret sanger til "Bleeder"-soundtracket. Det var den danske glam-rock-helt Torben Lendager fra The Walkers.


Om det nye "interessante" samarbejde kan tolkes som en lille hilsen til Peter Peters gamle band Sort Sol, der arbejdede sammen med et andet Aqua-medlem, Søren Rasted, på to nye numre på Sort Sols nyligt udsendte opsamlingsalbum, vides ikke.


Danmarks ældste punkbands samarbejde med Danmarks mest sælgende popband skabte et ramaskrig i Sort Sols fanskare. Peter Peters samarbejde med René Dif kan højst gi’ et lille grin, da Peter Peter altid har haft en svaghed for outsidere.

ANNONCE