x

VIDEOPREMIERE: Lightwave Empire med ny rørende musikvideo

VIDEOPREMIERE: Lightwave Empire med ny rørende musikvideo

Lightwave Empire er ude med en ny musikvideo til nummeret "Too Close To The Sun", hvor børn med Downs Syndrom har en central rolle. 

I front i Lightwave Empire står tidligere Spleen United-forsanger Bjarke Niemann. Bandet debuterede i 2016 med ep'en Kill Me With Love, en ep som GAFFAs anmelder Jens Dræby uddelte fire ud af seks stjerner til. 

LÆS OGSÅ: Ud af natklubben og ind i solen

Nummeret "Too Close to the Sun" omhandler kærlighed og medmenneskelig varme, og om den nye video, som du kan se nedenfor, fortæller Bjarke Niemann følgende:  

”Jeg sad på en bænk på Sønder Boulevard. Jeg kan ikke huske omstændighederne, men jeg var let påvirkelig og i mine følelsers vold. Fra lang afstand kunne jeg se en dreng med Downs Syndrom komme gående i min retning. Han så mig, smilede, satte sig ved siden af mig og gav mig et stort knus, og sagde noget i dur med ”du er en rigtig god mand”. Den dreng havde samme virkning på mig, som jeg gerne ville have, at sangen skulle have på andre."

Herefter tog Niemann fat i sin barndomsven, som er lærer på en skole for børn med Downs, for at lave en video med børnene. "Det måtte ikke blive manipulerende, og vi fokuserede på at fange det naturlige og følelserne i deres blikke og mimik. Jeg er meget glad for den video," siger Niemann videre. 

LÆS OGSÅ: Gedigen NorthSide-genopstandelse

Nummeret er indspillet i samarbejde med den amerikanske producer Dave Sardy, som blandt andet tidligere har samarbejdet med LCD Soundsystem, The Killers og Red Hot Chili Peppers.

Den 7. september udkommer Lightwave Empire med deres debutalbum Heart of Noise, hvor bandet derefter vil spille to koncerter i henholdsvis Atlas, Aarhus den 25. oktober og Hotel Cecil, København den 26. oktober.

Se herunder videoen, som Anders Malmberg har instrueret.

Lightwave Empire - Too Close To The Sun from Copenhagen Records on Vimeo.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA