x

NOFX hævder, at de nægtes at spille koncerter i USA – efter joke på scenen

NOFX hævder, at de nægtes at spille koncerter i USA – efter joke på scenen

Punkrockbandets fans truer med boykot af gruppen, efter der kom en joke fra NOFX, som blev beskrevet som en "usmagelig vits". Nu hævder frontmanden Fat Mike, at bandet ikke får lov til at spille flere koncerter i USA efter stuntet. 

NOFX har mødt kritik, efter de under en koncert på Punk Rock Bowling & Music Festival i Las Vagas i slutningen af forrige måned jokede om masseskyderiet på festivalen Route 91 Harvest i selvsamme by sidste år.

I en video publiceret hos det amerikanske musikmagasin Spin kan man høre bandets vokalist og bassist Fat Mike sige "Vi spillede en sang om muslimer, og vi blev ikke skudt. Hurra!" Så svarer guitaristen Eric Melvin med: "Jeg tror, du bare bliver skudt i Vegas, hvis du er med i et countryband". Fat Mike fortsætter med "De var i det mindste countryfans og ikke punkrockfans", noget som får publikum til at buhe. 

LÆS OGSÅ: Rockstjerne deler operationsbillede – spiller i Danmark torsdag

Efterfølgende fik NOFX meget kritik, og bandet kom med en længere undskyldning på deres officielle Facebookside. Se det fulde opslag herunder.

Artiklen fortsætter under dette opslagNu har frontmanden Michael "Fat Mike" Burkett publisereret et nyt opslag omkring hændelsen. På Instagram skriver han blandt andet følgende: 

"Hver eneste NOFX-koncert er blevet aflyst i USA. Det er ikke vores valg, men det er virkeligheden."

Alle NOFXs koncerter er således blevet aflyst i USA, og bandet er blevet bandlyst i alle store areaner i landet. De fortsætter deres koncerter i Europa, Mexico og Canada. 

"Vi lavede en fejl, vi bad om tilgivelse, og vi må tage konsekvenserne. Det er måske ikke retfærdigt, men hvem har også sagt, at livet er det?"

Opslaget afsluttes med hashtagget #whendidpunkrockbecomesosafe.

LÆS OGSÅ: Copenhell-talsmand: – Den bedste festival nogensinde – med en ærgerlig afbrænder

Punkrockbandet er kendt for sange som "My Vagina", "No Fun in Fundamentalism" og "Bleeding Heart Disease". Bandet fik også kritik tilbage i 2015, da de brugte billeder af Bill Cosby på deres backstagebilletter, skriver SFWeekly.

NOFX blev dannet i 1983 og oplevede stor succes op gennem 90'erne, hvor de blev en del af punkrockbølgen sammen med bands som The Offspring, Green Day og Blink-182.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA