Nyhed

Kendrick Lamar udtaler sig om fan som rappede n-ordet

GAFFA.dk – alt om musik

I sidste måned satte Kendrick Lamar en kvindelig hvid fan på plads, da hun rappede n-ordet. Lamar forklarer sig nu i nyt interview, skriver NME.

Sidste måned gav rapperen en koncert i Alabama, hvor han inviterede en fan op på scenen til sangen "m.A.A.d city". Den hvide kvindlige fan rappede flere gange n-ordet, da hun rappede omkvædet i sangen. Kendrick Lamar stoppede hende for at sige, at hun ikke måtte sige n-ordet og at hun blev nødt til at undlade ordet. 

Kendrick Lamar forklarer nu hændelsen i et interview i Vanity Fair.

Han siger blandt andet følgende: "Jeg har været på denne jord i 30 år, og der har været så mange ting en hvid person har sagt, at jeg ikke kunne gøre. Få et godt lån. Købe et hus i forstaden. Så mange ting. Så hvis jeg siger, at dette er mit ord, så lad mig have det ene ord, please lad mig have det ord".

LÆS OGSÅ: DAMN! Kendrick er stadig kongen på endnu et sprudlende mesterværk

Kendrick Lamar udgav sit fjerde album, DAMN, i 2017, et album som fik fuldt hus af GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez og som udråbte albummet til et mesterværk. Han skrev blandt andet følgende: "Jeg ville ønske, man med rette kunne kalde Kendrick for sin generations talerør, men det er nok desværre ønsketænkning, selvom hans popularitet giver håb om det modsatte. Om ikke andet er det befriende, at der stadig findes kunstnere af hans kaliber derude. Damn!"

LÆS OGSÅ: Knivskarpe K-Dot kapitulerede ikke for kulden

I foråret spillede Kendrick Lamar i Royal Arena, København, en koncert som GAFFA kvitterede for med fem ud af seks stjerner og skrev blandt andet: "En særdeles flot koncert fra en af de allerskarpeste derude lige nu." 

Kendrick Lamar vil igen gæste Danmark til august, når han spiller på årets SmukFest lørdag den 11.august. 

Ser herunder en optagelse af hændelsen.

ANNONCE