x

Møder sit endeligt i actionmættet video

Møder sit endeligt i actionmættet video

Den 29. juni udsender Sleiman sin nye single ”Full Automatic”. Med sangen viser Sleiman en side af sig selv, som har dvælet i det skjulte. Med en hårdere lyd og et mere aggressivt udtryk har Sleiman fundet tilbage til sine rødder i den hårdere del af hiphop-genren – en side af sig selv som de sidste par år har været fordækt, men nu kommer frem i lyset. Denne skyggeside er lige så meget en del af Sleiman og går under navnet ’Diego’ som et alter-ego.

Diego repræsenterer skyggesiderne i Sleiman, som stammer fra hans mørkere dage og de oplevelser og erfaringer, han har taget med sig fra en tidligere del af sit liv for mange år siden, men som ikke er glemt. Nu lukker Sleiman skyggerne op til overfladen i ”Full Automatic”, som står i skarp kontrast til hans seneste singler.

Sleiman har en baggrund med vold og bandeliv – han har 370 straffesager på attesten og utallige ar på kroppen. Blandt sagerne finder man et dobbelt drabsforsøg, og blandt arrene finder man 4 skudhuller. Men vold og bandeliv er fortid. Hit-rapper, rollemodel og forretningsmand er både nutid og fremtid. Sleiman har de sidste 2 år etableret sig på den danske musikscene, og med et katalog der tæller 7 guld- og 2 platinplader, har han fortsat en masse på hjerte.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA