x

VIDEO: GAFFA Session fra Roskilde med Simon Littauer


I Roskildes famøse warm up dage har GAFFA i samarbejde med TV2 Lorry valgt seks artister til GAFFA Sessions. I år foregår det ved Badesøen i K, og tirsdag havde vi besøg af Simon Littauer.

Simon Littauer har tidligere spillet på Roskilde med artister som Astroids Galaxy Tour, Reptile Youth og sidste år med sin bror Rasmus Littauers projekt School Of X. I år var det Simon Littauers egen tur, og tirsdag aften stod han for første gang helt alene og i front for sit eget projekt. Ifølge Littauer selv, så er målet med hans musik, at få folk op ad stolene og ud på dansegulvet.

Littauer laver elektronisk musik, men i modsætning til meget andet i den genre, så anvendes der hverken backtracks eller presets i hans særprægede univers. Alt er håndspillet og uden brug af computere. Når han spiller live er lyden hundrede procent improviseret og frembragt på såkaldte modulare synthesizers, hvor bagmanden selv konstruerer og former samtlige lyde.

Vi inviterede Simon Littauer til en GAFFA Session ved Badesøen i K, hvor han spillede to improviserede tracks og fortalte om hans arbejde med de modulare synthesizers. Se videoen og hør Littauers musik i vidoen ovenfor. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA