Eminem slår vild Roskilde-rekord

Eminem slår vild Roskilde-rekord

Sjovt scenarie: Normalt er der hård kamp om at nå direkte op foran Orange Scene som den første, men ved åbningen af Roskildes koncertplads i år strøg størstedelen af de forreste gæster i kø direkte i pit for at få sig en god plads til Eminem-koncerten – små seks timer senere.

Siden 2001 har Roskilde Festival forsøgt at få Eminem til at spille på Orange Scene. Og klokken 22:33 onsdag aften rappede han sig ind i historien, da han slog nemlig alle publikumsrekorder på Orange Scene. Det fortæller festivalens programchef Anders Wahrén i en mail til Ekstra Bladet.

"Jeg er ikke i tvivl om, at det var den bedst besøgte koncert nogensinde på Orange Scene, og at Eminem opbyggede en helt fantastisk indlevelse og begejstring, som gjorde, at langt de fleste så koncerten til ende," skriver han i mailen.

LÆS OGSÅ: Roskilde forført af eminent Eminem-show

Over 100.000 publikummer var mødt op for at se den historiske koncert, der er Eminems første i Danmark nogensinde.

"Det var en fantastisk og fabelagtig aften. Eminem var veloplagt og skarp, og meldingerne fra gæster og anmeldere her til morgen taler da også et tydeligt sprog om, at koncerten var de mange års ventetid værd," skriver Anders Wahrén.

Se musikvideoen til "Without Me" (2002) her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA