x

X Factor-vindersinglen er i prominente hænder

X Factor-vindersinglen er i prominente hænder

Når X Factor-finalen løber af stablen den 28. marts, skal de to finalister synge det samme nummer. Sangen hedder ”The 1” og bliver singleudspil for vinderen af konkurrencen. Nummeret, der bliver indsunget af begge finalister før finalen, er skrevet af den danske sangskriver Brinck.

Brinck har tidligere skrevet titelsangen til tv2s serie ”Anna Pihl” og musikken til Susanne Biers film ”Elsker Dig For Evigt”.

”The 1” produceres af den svenske producer Per Sunding, der tidligere har produceret for The Cardigans ("Long Gone Before Daylight", The Ark ("State of the Ark"), Swan Lee ("Swan Lee"), Sort Sol , Bob Hund, TV-2 og mange flere.

DRs underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme udtaler på tv-kanalens hjemmeside:

”Det glæder mig meget, at der står et så kunstnerisk stærkt team bag det singleudspil, som danskerne kommer til at høre fra X Factors vinder.

Det har hele tiden være en del af DR's mission med X Factor at skabe en langtidsholdbar musikstjerne - og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at den kunstneriske kvalitet af såvel singlen som albummet fra vinderen er høj. Jeg er meget spændt på at høre det færdige resultat.”

Vindersinglen kan købes som digital download umiddelbart efter finaleshowet fredag den 28. marts på www.x-vinder.dk. Herefter vil resten af landets downloadshops sælge singlen fra lørdag den 29. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA