x

Bowie-udstilling kommer til smartphones

Bowie-udstilling kommer til smartphones

"David Bowie is"-udstillingen er afsluttet, men det lyder til at den vil leve videre... gennem en virtual reality-smartphone-oplevelse.

Udstillingen, som turnerede til byer over hele verden i løbet af de sidste seks år, dog desværre ikke Danmark, gav adgang til at se den legendariske sangers personlige arkiver, scenetøj, malerier, nøglerne til hans lejlighed i Berlin, hvor han boede med Iggy Pop i slut-70'erne og meget mere. Nu meddeler den officielle David Bowie-hjemmeside så, at en virtual reality-version af udstillingen vil være tilgængelig senere i år.

"Den digitale oplevelse, den første af sin art, vil levere en forbløffende, men vellykket række af audiovisuelle rum, hvorigennem Bowies liv og værk kan opleves", lyder pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Ny dokumentar om Bowies tidligere år på vej

"3D-scanninger vil bevare og præsentere hans fantastiske kostumer og værdifulde genstande i nøjagtige detaljer. Oplevelsen kan endda lade en tilskuer næsten gå ind i et af Bowies outfits og se sig selv i det," lyder det.

Udstillingen, som udgives af Sony Music Entertainment (Japan) i begyndelsen af ​​efteråret 2018, vil være tilgængelig på ni forskellige sprog.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA