x

PREMIERE: Ny musikvideo fra Bogfinkevej


Den 22. juni udgav Bogfinkevej deres nye single "Ualmindelig" - og nu er gruppen klar med en tilhørende musikvideo. Se den ovenfor. 

"Jeg går og føler mig så ualmindelig. Men jeg ved, jeg egentlig bare er almindelig." Sådan lyder en af sanglinjerne fra Bogfinkevejs nyeste single "Ualmindelig". Musikvideoen viser sommerforelskede, festglade og bekymringsfrie unge mennesker, som løber rundt på de danske sommermarker og er samlet rundt om bålet til en dåseøl og smøg.

Den aarhusianske raptrio fortæller, at den nye single omhandler den evige, generelle-menneskelige kamp mod egoet og knytter følgende ord til nummeret: "Er vi alle ens, eller er vi unikke individer? Hvordan påvirker succes? Følelsen af ​​at være unik, følelsen af ​​at være bedre end andre, følelsen af ​​at være for meget."

LÆS OGSÅ: Lidt for venlig lejrsbålsrap

Bag trioen står Søren Karim Bech, Lau Gad og Mads Horsdal. I 2017 udgav Bogfinkevej deres første ep Helt Stil. Samme år spillede de på Roskilde Festival, en koncert som GAFFAs anmelder gav fire flotte stjerner til og skrev således om: "Den gennemgående overskrift for Bogfinkevej må være hyggelig. Der blev sunget, danset og chillet til musikken. Koncerten gjorde nok ikke nogen fortræd, men til gengæld satte den et smil på læben og en lille melodi i baghovedet."

LÆS OGSÅ: Stemningen var høj fra første fuglefløjt

Bogfinkevej har en række sommerkoncerter i vente, blandt andet SmukFest lørdag den 11. august og den nye Horsens-festival Wall of Sound. Her vil der formentlig være rig mulighed for at høre det nye fængende nummer "Ualmindelig".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA