x

Overraskende besøg fra Obama under hiphop-koncert

Overraskende besøg fra Obama under hiphop-koncert

I lørdags afgav Jay-Z og Beyoncé koncert i Landover, Maryland, som en del af deres turné "On The Run II", hvor hele Obama-familien var til stede.

En video viser, hvordan Barack Obama og Michelle Obama danser rundt til The Carters' mange hits. Flere gange kan man se, hvordan den tidligere præsident vifter med armene i takt til musikken. Se videoen nederst i artiklen. 

Michelle Obama og datteren Sasha Obama var også til stede, da The Carters spillede i Paris tidligere i juli. Her var Michelle helt oppe foran ved scenen sammen med Beyoncés mor, Tina Knowles, hvor de sammen dansede, mens Jay-Z rappede på scenen.

LÆS OGSÅ: Her er de seks mest legendariske indsættelseskoncerter

Obama er en velkendt hiphop-fan, som i flere omgange har inviteret rappere til Det Hvide Hus for at performe – herunder Common, Jay-Z og Kendrick Lamar. Ydermere optrådte Beyoncé til Barack Obamas præsidentindvielse, første gang i 2009 og igen i 2013. Herudover har hun også været en del af Michelle Obamas "Let's Move"-kampagne, et intiativ til at fremme en sundere og mere aktiv livsstil for amerikanske børn.

Barack Obama har gjort en tradition ud af at dele sine favoritbøger og spillelister på internettet. Spillelister som har indeholdt sange fra blandt andet Lil Wayne, Chance The Rapper, Mos Def, Travis Scott og Nas. I 2017 offentliggjorde Obama en Spotify-playliste, de bedste sange i løbet af året. På listen var blandt andet "Butterfly Effect" af Travis Scott og "Humble" fra Kendrick Lamar. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA