x

Alt-J deler ny grafisk video med Pusha T


Den britiske trio Alt-J har udgivet en ny musikvideo sammen med Pusha T til nummeret "In Cold Blod".

I 2017 udgav Alt-J deres tredje album Relaxer, som der nu kommer en remix-version af under titlen Reduxer. Remix-albummet udkommer den 28. september. I juni delte Alt-J det første udspil fra det kommende album, nummeret "In Cold Blood", som har fået fint selskab af den amerikanske rapper Pusha T og er produceret af Twin Shadow. Singlen har netop nu fået en tilhørende musikvideo. 

I den surrealistiske video ser man Pusha T i et grafisk og virtuelt univers. Rapperen bevæger sin vej gennem et computergeneret landskab på jagt efter en kæmpe krystal, mens han rapper linjerne "Real time foreign cars. Real time foreign broads. Watch face froze in time. True drug overlord. We just goin' overboard"

LÆS OGSÅ: Prisvindende trios indieudladninger er på grænsen til det forkrampede

Instruktøren til musikvideoen, Osean, har udtalt følgende om videoen: "Pusha og Alt-J har to helt forskellige stilarter, og når man samler dem, skaber det en interessant lyd. Den måde, som Pusha spiller på i videoen, er det samme, som jeg føler, at han spiller i sangen. Han flyder gennem sangen, som om han oplever en anden verden, hvor han forsøger at finde sin plads."

LÆS OGSÅ: Pusha T kommer til Danmark

Til efteråret lægger Pusha T vejen forbi Danmark for at give koncert. Flere af Pusha T's koncerter i USA er blevet aflyst uden en officiel grund. Den danske koncert er dog stadig i behold, når rapperen gæster Vega den 9. december. Billetter er sat til salg.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA