x

The 1975 annoncerer ny single på interessant vis

The 1975 annoncerer ny single på interessant vis

Britiske The 1975 er ikke bange for at gå mod strømmen. Dette ses især på den måde, hvorpå indie-rock-bandet har valgt at annoncere deres nye single "TooTimeTooTimeTooTime", der kommer ud i næste uge. 

The 1975 har netop afsløret, at den anden single på deres forestående tredje album A Brief Inquiry Into Online Relationships er lige på trapperne. Dog har de ikke tyet til internettet for at offentliggøre nyheden. 

I stedet har frontmanden Matty Healy sammen med resten af rock-kvartetten valgt at offentliggøre udgivelsesdatoen på singlen "TooTimeTooTimeTooTime" ved at sende en fysisk seddel rundt til forskellige engelske musikmagasiner med posten. 

Modtagerne til denne seddel er dog knap så traditionelle, da de hurtigt har offentliggjort nyheden på internettet. 

Artiklen fortsætter under billedet

 

Ifølge sedlen bliver singlen udgivet den 15. august. Indtil videre er singlen "Give Yourself A Try" samt nummeret "Love It If We Made It" blevet offentliggjort og lover godt for bandets kommende album, der lander i pladebutikkerne til oktober. A Brief Inquiry Into Online Relationships kommer efter bandets seneste album fra 2016, I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It.

LÆS OGSÅ: The 1975 langer ud efter Trump og Kanye West på ny single

The 1975 udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2013, hvilket blandt andet introducerede verden for hitsinglerne "Chocolate" og "Girls". 

Den 29-årige frontmand, Matty Healy, har for nyligt givet en lang række ærlige interviews om sin igangværende kamp mod stofmisbrug. Meget tyder dog på, at han efter at have været på afvænning nu er rask og tilbage for fuld styrke. 

Hør The 1975s seneste single "Give Yourself A Try": 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA