x

Roskilde Festival donerer en halv million til Copenhagen Pride

Roskilde Festival donerer en halv million til Copenhagen Pride

Roskilde Festival har annonceret på sin hjemmeside, at festivalen donerer 500.000 kr. til Copenhagen Pride.

I denne uge er det Pride-uge i København, som varer fra den 13. til den 19. august. Copenhagen Pride arbejder på at forbedre forholdene for seksuelle og identitetsminoriteter. I den forbindelse har Roskilde Festival Foreningen doneret en stor portion penge til Copenhagen Pride. 

"Vi mener, at ligestilling mellem mennesker er afgørende for et socialt bæredygtigt og demokratisk samfund i verden," skriver Roskilde Festival om deres donation. 

LÆS OGSÅ: Anne Linnet hovednavn til Copenhagen Pride

Videre skriver Roskilde Festival, at forandringer kun er noget, som vi kan skabe sammen ved at støtte mangfoldighed i alle aspekter af samfundet. 

"Kulturel lighed udfordres på grund af manglende respekt og tolerance. Vi ser det på gaderne, arbejdspladsen og i medierne med en diskriminerende retorik eller en underliggende sexistisk tone," afslutter Roskilde Festival pressemeddelelsen.  

Hovednavnet til Copenhagen Pride er i år den ikoniske sanger og sangskriver Anne Linnet. Torsdag den 16. august 2018 går Anne Linnet på scenen ved Rådhuspladsen og hylder kærligheden i mangfoldighedens navn under regnbuefanerne kl.21. Yderligere musiknavne lyder blandt andet på Ida Corr, Iris Gold, L.I.G.A, Kill J, Jonezy, Zebra Katz og dj Robin Skouteris.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA