x

Greta van Fleet flytter koncert til TAP1

Greta van Fleet flytter koncert til TAP1

Greta van Fleet har oplevet massiv hype på det seneste. Flere steder i Europa har efterspørgslen på koncertbilletter være så stor, at flere koncerter nu flytter lokation til større venues. 

Koncerten i København den 5. november er blevet flyttet fra Store Vega til TAP1, og endnu flere danskere har nu muligheden for at høre det fremadstormende rockband. Alle billetter der er købt til Store Vega vil fortsat være gyldige til koncerten i TAP1. 

Det amerikanske rockband spillede under årets NorthSide Festival, hvor GAFFAs anmelder skrev følgende ord: "Der er god grund til at være fan af Greta Van Fleet, for med deres talent forsvinder de ikke fra musikscenen foreløbig."

LÆS OGSÅ: Ensformig øver med imponerende højdepunkter

Sidste år debuterede gruppen med ep'en Black Smoke Rising og efterfølgeren From the Fires, og de begiver sig nu ud på deres første Europaturné. Rockbandet fra Michigan består af tvillingebrødrene Josh og Jake Kiszka samt deres yngre bror Sam Kiszka og ikke mindst trommeslageren Danny Wagner. Bandet tager afsæt i den klassiske blues-rock fra 60’erne og 70’erne. 

Bandet har hurtigt opnået succes og fået rosende ord med på vejen, blandt andet har Led Zeppelin-forsangeren Robert Plant fremhævet bandet som et af sine unge favoritbands.

LÆS OGSÅ: Princes bagkatalog kan nu streames

Billetter til TAP1 bliver sat i salg fra på onsdag den 22. august kl. 9


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA