VIDEO: Rasmus Seebach svarer på spørgsmål fra fans


Den 7. september spiller Rasmus Seebach på Plænen i Tivoli. Som opvarmning til koncerten om en uges tid, fik GAFFA fin hjælp fra Tivoli til at videreformidle spørgsmål fra hardcore Seebach-fans. 

Rasmus Seebach er én af Danmarks helt store popstjerner, og står bag de velkendte hits som "Olivia", "Øde Ø" og "Under Stjernerne På Himlen". Seebach har for alvor fundet sin vej til danskernes hjerter og samler gang på gang store folkemængder til sine koncerter. Det seneste skud på albumstammen er Før Vi Mødte Dig fra 2017, som er Seebachs femte i rækken og en hyldest til sønnen Holger. 

Den 7. september spiller han i Tivoli, og inden den optræden havde vi, med hjælp fra Tivoli, mulighed for at videreformidle nogle spørgsmål fra popstjernes trofaste fans. Her kan du eksempelvis få svar på hvilke tre ting, Seebach ville tage med på en øde ø, hvorvidt han kunne finde på at synge på engelsk - og hvilken sang han hører mest lige for tiden (genialt svar på den, i øvrigt!) 

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach – En hyldest til den indre fighter

Ud over svarene i videoen havde vi også mulighed for at spørge om et par andre ting, hvortil han svarede:

Rasmus Seebach om sommerens højdepunkter:
– Jeg synes, Langeland var en vild oplevelse. Der var virkelig mange mennesker. Jeg synes også, at Skanderborg var noget særligt, fordi det pissede ned, og vi spillede og lukkede om søndagen. Og der var masser af mennesker, som var blevet for at holde den sidste fest og fyre den af i regnvejret sammen med mig og mine venner. Det var faktisk en meget rørende oplevelse.

Om næste år (2019):
– Jeg regner ikke med, at jeg kommer helt ligeså meget ud at spille, som jeg har været i 2018. Jeg vil nemlig også meget gerne få tid til at skrive nogle nye sange. Men jeg skal da helt sikkert ud at spille. Selvfølgelig.

Om albummet, der udkom sidste år, der handlede om sønnen Holger:
– Jeg synes, jeg havde så mange ting, jeg gerne ville fortælle min søn. Jeg har altid haft sådan en melodi i mit hoved, som har fået mig til at føle, at det hele nok skulle gå. Og den melodi ville jeg gerne give til min søn, så han altid vidste, at du bare skal tro på dig selv og gå ud at møde verden, så skal det nok gå. Der var mange ting – ligeså meget for min egen skyld – som jeg gerne ville skrive om, og som jeg håber, at han en eller anden dag får brug for.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA