x

GALLERI: Live på Reffen med lysende talenter

GALLERI: Live på Reffen med lysende talenter

I samarbejde med Reffen og Royal Beer præsenterer vi i sensommeren en lang række artister på det nye Street Food-marked i hovedstaden. I går havde vi besøg af Jens Nørhave og Karen Kousgaard.

Indtil den 20. september præsenterer vi en lang række upcoming artister for dig og dine musiksultne venner. Tredje omgang af Live på Reffen løb af stablen i går - imens der endnu var sol i sigte. I galleriet ovenfor kan du se stemningbilleder en fin aften i den upcoming musiks tegn.

Vi havde besøg af vestjyden, sangerinden og sangskriveren Karen Kousgaard, der nu er bosat i København. Hun udgav debutpladen Pretty If You Dare i 2016 og vores anmelder Ivan Rod skrev følgende: "Pretty If You Dare er også et så bemærkelsesværdigt album, at det har potentiale til at trække Kousgaard ind i spotlyset, og dét fortjener den unge singer-songwriter fra Herning, for hun har skabt et enkelt, meget fint og fokuseret album, som – med hende – fortjener et spotlys."

Derudover havde vi også æren af at huse Jens Nørhave. Et lysende talent på den danske beat- og R’n’B-scene. Førstesinglen "Opløst" var 27-årige Jens Nørhaves første soloudspil og den vakte redaktionen interesse ved første gennemlyt. 

Nørhave har tidligere medvirket på Keis Khatibs Zone 2 og Horisonten Vælter med Al Benedict i 2014. To udgivelser, der var langt mere hiphoppede end den Nørhave vi møder i 2018. Her placerer han sig i slipstrømmen på duo'er som Benal og Barselona, med en klar og stærk sans for både tekstunivers, flow og det melodiske. Vi venter i spænding på den første ep.


Følg med i facebookeventet til Live på Reffen her.

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA