x

Live på Reffen: Oplev Pil og Neigh/Child-collab

Live på Reffen: Oplev Pil og Neigh/Child-collab

På torsdag den 13. september er det andensidste mulighed for at opleve lækker livemusik fra ekstremt talentfulde, upcoming navne - i denne omgang. I den anledning har vi et særdeles fornemt program klar til dig - så tag dine homies under armen.

Torsdag den 13. september fra klokken 19.00 kan du opleve de utroligt talentfulde navne Pil og Neigh/Child. Tre spirende og inspirerende acts som du med stor sandsynlighed komemr til at høre mere til i fremtiden. Det foregår på Reffen, det nye street food marked i København, så der er rig mulighed for at kombinere en aften i musikkens tegn med nem aftensmad og en lillefredags bajer.

NEIGH/CHILD

Neigh er soul og catchy r&b-melodier. CHILD er både legesyg og seriøs. Hendes univers er drømmende og risikabelt, og hendes sange er catchy og rå. Hans, Neighs, skubber grænser med sine ærlige tekster, idet han genkalder ubærlig hjertesorg med en følelse af at være kommet videre.

I aftenens anledning har de to sangere og sangskrivere har valgt at kombinere deres sange til en koncertlang fortælling. De teamer op og leverer et collab, hvor både deres ligheder og forskelligheder kommer til udtryk gennem musikken. 

Neigh og CHILD bliver til en sammensmeltning af romantiske og dystre vokalarrangementer og insisterende klavertemaer. Med ærlige og modige tekster og melodier, kan man forvente en tur gennem kærlighed og eufori set fra flere sider - både musikalsk og personligt. 

PIL

I stemmen ligger følelserne, der er det centrale udgangspunkt for Pils musik. Musikken er et tilflugtssted – hvor der ingen hemmeligheder eksisterer, og hvor grænserne er udtværede former af strømlinet pop. Pil er dybsindigheder i en verden af kaos, hvor singlen ”About Love” fra 2016 er eksemplet, der italesætter terrorangrebet på spillestedet Bataclan i Paris.

Pil er intelligent sangskrivning med referencer til årevis af dansk musikhistorie, som til sidst hviler tungt på den skandinaviske poptradition. I foråret udgav Pil sin anden ep Side A, der igennem fire sange præsenterer drømmende lydflader tillagt dansksproget vokal af dyb poesi. Imellem tanker, vi alle kan forholde os til, kæmper aggressionerne sig frem og formidles igennem et minimalistisk popunivers, der er en fuck-finger til samfundets værste tendenser.

Live på Reffen er en oplagt mulighed for at få en forsmag på weekenden – så hiv fat i dine venner og besøg Reffen nu på torsdag. Godt nok er efteråret om hjørnet, men musiklivet går ikke i hi af den grund. Vi garantere en velspillet og musikalsk horisontudvidende aften!

Følg med i facebookeventet her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA