Nyhed

Wild Nothing annoncerer ny koncert i Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Det er netop annonceret, at amerikanske Wild Nothing slår vejen forbi Lille Vega den 1. marts 2019.

Hvis du går og mangler en indie rock/dream pop-koncert i bedste stil, bør du sætte kryds i kalenderen den 1. marts 2019. Det er nemlig den dato, Wild Nothing slår vejen forbi Lille Vega og folder sit spritnye album Indigo ud for den danske fanskare.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Pæne indie-kompositioner, uklart koncept


Siden Jack Tatum i 2009 formede Wild Nothing, er det blevet til seks udspil i form af fire studiealbum og to ep'er fra den unge amerikaner, der har plantet sig solidt i indie-poppen som en af genrens mest markante skikkelser. I august i år kunne Tatum fejre fødslen af Indigo, der blandt andet trækker tråde helt tilbage til hans karrieres spæde start med den transcenderende stil, der netop ligeledes dominerer debutalbummet Gemini fra 2010.

Pladen er skabt i samarbejde med producer Jorge Elbrects (Ariel Pink, Gang Gang Dance, Japanese Breakfast), men bygger på detaljer fra Tatums egne mange demoer.

LÆS OGSÅ: Svenske First Aid Kit gæster Danmark


Indigo høstede fire stjerner hos GAFFAs anmelder, der gav pladen følgende ord med på vejen:

"Med hang til drømmende 80'er-nostalgi er sangskriveren særligt kendt for sine stemningsprægede og catchy kompositioner. På det nye udspil Indigo er vi i en lignende grøft, men nu snarere en smule mere glamourøst end tidligere."

Billetsalget starter onsdag d. 12. september kl. 11.00


ANNONCE