x

Paul McCartney takkede nej til Kanye West

Paul McCartney takkede nej til Kanye West

Den ambitiøse og travle rapper tilbød at producere The Beatles-legendens 18. soloalbum. Et tilbud, som den 76-årige brite takkede pænt nej til. 

Den amerikanske rapper sidder aldrig stille og har stået bag flere anmelderroste udgivelser i løbet af sommeren. Et Paul McCartney-album blev det dog ikke til i denne omgang for den arbejdsomme producer. 

Angiveligt skulle Kanye have spurgt, om han måtte producere albummet Egypt Station for McCartney. I et interview med GQ Magazine fortæller The Beatles-legenden således:

"Kanye West tilbød meget venligt at producere dette album. Og så tænkte jeg nej. Jeg vidste, hvilken retning jeg ville gå – og vidste også, at det ville blive meget anderledes, hvis Kanye skulle have produceret det". 

LÆS OGSÅ: Kanye og Cudi i topform på fokuseret fællesalbum

"Jeg er bare forbløffet over, at han sagde det. Og så talte vi aldrig om det igen. Det var bare en tanke, der blev smidt på bordet. Jeg tænkte helt sikkert på det og blev meget begejstret," afslutter McCartney taknemmeligt i interviewet. Paul McCartneys album Egypt Station udkom tidligere på måneden og høstede fire stjerner fra GAFFAs anmelder. 

Makkerparret har tidligere samarbejdet på Kanyes numre "All Day" og "Only One" samt Rihannas store hit "FourFiveSeconds". 

LÆS OGSÅ: McCartney med intensiteten i behold, men på ujævn vej


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA