Nyhed

Ny musikvideo fra MORTEN – i vilde omgivelser

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Flot video fra blandt andet nedlagt NASA-testområde

Den LA-bosatte dj MORTEN er klar med en flot musikvideo til sin seneste single, "Tonight I'm Loving You" med gæstevokal af den amerikanske sanger Reo Cragon. Vi har stillet MORTEN fem spørgsmål om sangen og videoen, som du kan se ovenfor.

Hvilken fortælling gemmer der sig i videoen?


– Det er ren image-musikvideo, hvor vi fanger den her øde stemning i nogle vilde omgivelser. Vi skød i en sunket by ud til kysten i Californien, hvor vi ventede på dårligt vejr for at få den her tropical thunder-følelse. Vi skød også i et forladt NASA-rocket fuel-testing site tre timers kørsel væk fra LA, som var blevet totalt sprøjtet til med grafitti og havde de her kæmpe smukke bjerge i baggrunden. Ud over det havde vi fået Jessie Ledon til at give den lidt cuban flavor som danser. Sabronx skød og instruerede den, jeg har arbejdet med Sabronx før, han er en af de vildeste i Danmark til at lave musikvideoer.

Hvordan opstod samarbejdet med sangeren Reo Cragun, og hvad gav det dig rent professionelt?

– Jeg hørte om Reo gennem nogle producere, jeg har arbejdet med gennem min tid i LA, de spillede nogle af hans demoer, og jeg forelskede mig i hans vokal med det samme. Jeg elsker hans edgy tilgang til et ellers kommercielt univers. Vi tog i studiet sammen i februar og skrev "Come Dance With Me".


Hvad er intentionen med det latin-inspirerede beat og de tropiske elementer, og hvor kom idéen til det fra?

– Jeg elsker caribisk musik, faldt for det da jeg spillede Trinnidad og Tobago for et par år siden. Jeg viste Reo havde den vibe, og jeg havde et beat liggende der passede godt i hans univers.

Er du på vej i en mere kommerciel og poppet retning end tidligere?


– Nej, ikke specielt, jeg bevæger mig altid bredt, min måde at lytte musik på ændrer sig altid, og jeg vil altid være eksperimenterende.

Hvad skal du ellers lave i den kommende tid?

– Jeg har en tætpakket tourkalender, der er virkelig kommet fart på USA det sidste år, så jeg turnerer meget. Og så er der som altid gang i masser af spændende projekter, tracks, der skal lukkes og features, der skal på plads.


 

 

 


ANNONCE