Nyhed

Ny metal-festival med europæiske navne

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

KILL ÉM AARHUS er navnet på en ny metal-festival, der præsenterer nogle lovende metalbands fra den europæiske undergrund.

Den 20. oktober åbner Aarhus-spillestedet Train dørene for en spritny metal-festival med navnet KILL ÉM AARHUS. Festivalen er et samarbejde mellem Train og den aarhusianske ildsjæl, Leifur, der i over et årti har arbejdet med undergrunden (Mono Goes Metal, SPOT Metal med mere). På festivalens debutaften præsenteres fem stærke og støjende bands fra hele Europa. Billetter kan købes her.

LÆS OGSÅ: Metalfans "reddet" af politiet efter forveksling med selvmordskult


På den spritnye festival kan man som gæst se frem til spanske Balmog, der har været aktive med deres black metal i over 15 år. Der vil også være mulighed for at opleve slovenske Mist. Også den finske metal-undergrund er repræsenteret, når Corpsessed indtager scenen væbnet med deres dødsmetal. Alle tre bands er pladeaktuelle, og det er desuden for de to førstnævntes vedkommende første gang, de spiller i Danmark.

De sidste to bands på plakaten er begge danske. Det er tale om det aarhusianske band Woebegone Obscured, der for nylig har udgivet albummet The Forestroamer, samt aarhusianske Beneath The Silence, der udgav ep'en, Phoenix, i år. Der er mere information at hente om KILL ÉM AARHUS via deres Facebook-event her.

LÆS OGSÅ: Soniske plastre på sår der aldrig heles


ANNONCE