x

Stavefejl på Lukas Graham-cover

Stavefejl på Lukas Graham-cover

Ingen er fuldkommen

I morgen udgiver Lukas Graham deres tredje album 3 (The Purple Album), opfølgeren til det internationale gennembrud med forgængeren Lukas Graham (The Blue Album).

Desværre har der sneget sig en stavefejl ind på bagsiden af coveret til cd-versionen af albummet, fortæller Ekstra Bladet. Et af numrene hedder "You’re Not the Only One (Redemption Song)", men "redemption" – der betyder frelse, også kendt fra Bob Marley-klassikeren "Redemption Song" – er fejlagtigt stavet "redemtion". Inde i cd-bookletten er ordet stavet skiftevis rigtigt og forkert.

Lukas Grahams pladeselskab Copenhagen Records vil ikke kommentere fejlen nærmere over for Ekstra Bladet, men oplyser, at den vil blive rettet i de kommende oplag.

På iTunes er albumcoverets bryster – et genbrug af Lars Helwegs kunstværk "Damen med flaskerne" fra de to første album, denne gang i lilla – i øvrigt censureret over hele verden, mens de på det fysiske cover i USA er gemt bag et såkaldt O-card, der kan fjernes. På den amerikanske udgave af forgængeren var coveret et billede af en dreng, der kigger på samme kunstværk og dermed skjuler brysterne.

LÆS OGSÅ: Lukas Grahams cover er genbrug

Til gengæld kan Lukas Graham glæde sig over, at de i denne uge ligger både nummer 1 og 2 på tracklisten med deres to seneste singler, "Love Someone" og "Not a Damn Thing Changed". Ligeledes er deres to koncerter i Royal Arena 30. og 31. januar forlængst meldt udsolgt, og der er kun få billetter tilbage til deres shows i Jyske Bank Boxen 2. og 3. februar.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA