x

Prophets of Rage hylder Greta Thunberg

Prophets of Rage hylder Greta Thunberg

Supergruppen proklamerer deres støtte til den svenske klimaaktivist på Instagram

Hvis der er ét band i verden, der er kendt for at være politisk engagerede og aktive, så må det være Prophets of Rage. Det kan næsten ikke være anderledes, når lineuppen består af tidligere medlemmer af blandt andet Rage Against the Machine, Public Enemy og Cypress Hill.
Hvis der samtidig er én person i verden, som for øjeblikket er i vælten når det kommer til netop politiske spørgsmål, så må det være 16-årige Greta Thunberg. Svenskeren gjorde sig senest bemærket ved hendes visit i USA den 23. september, hvor hun holdte en meget omtalt tale ved FNs Climate Summit i New York. 

Nu møder de to verdener hinanden, da Prophets of Rage har lagt et opslag op på deres Instagram, hvori man ser et billede af Greta Thunberg, stor-skulende i retning af den amerikanske præsident Donald Trump. Samtidigt er det slørede billede overlagt med uddrag af Thunbergs tale ved selvsamme event.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Prophets of Rage (@prophetsofrage) den

Det er ikke første gang Prophets of Rage har gjort sig bemærket for deres politiske engagement. Gruppen er i høj grad lagt op på deres evne og vilje til at udtale sig politisk, og blev i 2016 dannet som et modsvar mod netop Donald Trumps opstillen i det amerikanske præsidentvalg.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Velgørende vrede

Bandet gav koncert på Tinderbox forrige år, hvor profeterne rækkede "en strittende musikalsk langemand i vejret rettet mod systemet, magthaverne og verdens stigende ulighed og uretfærdighed", og fik fem ud af seks stjerner af vores anmelder. 

Se Greta Thunbergs tale ved FNs Climate Summit fra i mandags nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA