x

Vesterbro Festival tyvstarter til maj

Vesterbro Festival tyvstarter til maj

Den 5.-7. juni 2008 afholdes Vesterbro Festival i Den Brune Kødby i København. Men allerede 1. maj skydes Vesterbro Festival i gang med ugentlige koncerter helt frem til selve festivalen. Koncerterne afholdes i samarbejde med Københavns Kommunes Biblioteker.

Den 1. maj 2008, kl. 14.00 inviterer Vesterbro Festival til pressemøde og releaseparty i Den Brune Kødby. Vesterbro Festival åbnes denne dag officielt af Københavns kulturborgmester Pia Allerslev.

Desuden diverteres med koncerter med blandt andre The Benefits, der for nylig har skrevet kontrakt med Universal i USA og The Foreign Resort.

De efterfølgende koncerter vil finde sted 2., 9., 22. og 27. maj 2008 på Nørrebro, Blågårdens, Vigerslev, Valby, Rodosvejs og Ørnevejs Biblioteker og vil byde på ny dansk musik inden for punk, rock, hiphop, electronica og balkan-folk m.m.

-"Vi har lagt stor vægt på, at musikken kommer ud i lokalområderne i København, hvor der traditionelt ikke afholdes koncerter og bruge byens faciliteter på en ny måde. Her er Københavns biblioteker ideelle. Derfor vil koncerterne ikke foregå på de traditionelle spillesteder", udtaler Jesper Ø. Jensen, festivalleder for Vesterbro Festival

Åbningen af Vesterbro Festival finder sted 1. maj 2008, kl. 14.00, i Råhuset, Onkel Dannys Plads (indgang fra Halmtorvet 13), 1700 København V.

 

Mere info


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA